E-maillerinizi doğrudan Pop peeper kullanarak gönderebilirisiniz ve Adres Defteri sayesinde sık ileti gönderdiğiniz kişilerle kolayca iletişim kurabilirsiniz. Pop peeper ile maillerinizi HTML, zengin metin (rich text) ya da düz metin (plain text) şeklinde görüntüleyebilirsiniz.
Pop peeper e-maillerinizi SSL (Secure Sockets Layer) şifrelemesiyle gönderir ve alır. Böylece işlemlerinizi güvenle yapabilirsiniz. Pop peeper yükleme gerektirmez ve portable (taşınabilir) olarak da kullanılabilir. Aynı zamanda Pop peeper programı açılışına da şifre koyabilirsiniz. Böylece e-maillerinize sizden başka kimse ulaşamaz.
Yeni e-mail geldiğinde programın size nasıl haber vereceğini de istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. E-mail haber verme yöntemleri; ses alarmları, yanıp sönen bilgi yazıları, ayarlanabilir ekran koruyucuları gibi bir çok şekli içerir ve eklediğiniz her hesap için ayrıca belirlenebilir.
ÖZELLİKLERİ
-Kolay kurulum (Mevcut kullandığınız e-mail istemcilerinden [Outlook Express, Mozilla Thunderbird] hesap bilgilerinizi tek tıkla aktarabilirsiniz)
-POP3, IMAP, SMTP, GMail, Hotmail /MSN /LiveMail, Yahoo, Mail.com, MyWay, Excite, Lycos.com, RediffMail, Juno, NetZero hesaplarını destekler.
-İMAP hesaplarında İDLE desteği olduğu için yeni bir mail geldiğinde anında haberiniz olur.
-Başka hiçbir programa ihtiyaç duymadan maillerinizi okuyun, silin, yazdırın ve yanıtlayın.
-Maillerinizi doğrudan Pop peeper ile gönderin.
-E-maillerinizi HTML şeklinde görünteleme desteği
-Şifre koruması
-Adres defteri
-Web aracılığıyla gönderilebilecek virüs, trojan gibi tehlikelere karşı bütünleşik koruma
-Mailler ile gönderilen dosya ekleri açın, kaydedin, gönderin
-Taşınabilir cihazınız aracılığıyla Pop peeper’ ı istediğiniz yere götürün ve istediğiniz bilgisayarda kullanın.
-Sınırsız hesap ekleyebilir ve yönetebilirsiniz.
-Hangi aralıklarla e-maillerinizin otomatik olarak kontrol edileceğini ayarlayabilirsiniz.
KULLANIMI
Size verdiğim indirme linkinden sıkıştırılmış arşivde bulunan programı istediğiniz yere çıkartın. Klasörün içindeki Pop peeper ikonuna çift tıklayarak programı başlatın. Bağlantınızla ilgili ayarları seçtikten sonra karşınıza yukarıdaki gibi bir yeni hesap oluşturma ekranı gelecektir. Eğer önceden başka bir e-mail istemcisi kullanıyorsanız birinci seçeneği, kullanmıyorsanız ikinci seçeneği seçin. Birinci seçenekte zaten yapacak başka birşey yok, oraya tıklıyorsunuz ve program hesaplarınızı aktarıyor. İkinci seçeneği seçip işleme devam ediyoruz.

Bu ekranda HESAP ADI na size hesabınızı anımsatacak herhanfi bir isim verebilirsiniz. Birden fazla e-mail hesabı kullanıyorsanız, hesapları birbirinden ayırt etmenizi sağlayacak isimler vermeniz işinizi kolaylaştıracaktır. İLİŞKİLENDİRİLMİŞ RENK hesabınızın hangi renkle gösterilceğini seçersiniz. SUNUCU TÜRÜ' nde e-mail hesap türünüze uygun olanı seçin. İLERİ deyip geçin.

Burada e-mail hesabınıza girmek için kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizi girmeniz gerekiyor. Kullanıcı adı Hotmail hesapları için e-mail adresinin tamamıdır. Yahoo adresleri içinse @yahoo.com kısmının sol tarafında kalan yerdir. Bunları yaptıktan sonra yine İLERİ yi tıklıyoruz.

Bu ekranı görünce bilgilerinizi doğru girdiğinizden eminseniz SON' u tıklayın ve işlem tamamlanmıştır.

Hesap ekleme işlemini tamamladıktan sonra yukarıdaki gibi gözüken bölümde e-maillerinizi istediğiniz gibi kolayca yönetebilirsiniz. E-mailleri görüntülemek için öncelikle sol alt köşede bulunan İLETİ DENETLE tuşuna tıklayın. İletiler aktarılınca iletilere çift tıklayıp ya da sağ tıklayıp iletiyi görüntüle diyerek açabilirsiniz. Eğer iletiyi internetten oturum açtığınız şekildeki gibi görüntülemek istiyorsanız; iletiye çift tıkladıktan sonra yukarıdan GÖRÜNÜM' e tıklayın ve oradan İLETİYİ ÇEVRİMİÇİ GÖRÜNTÜLEYİ seçin.
Program ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız bana buradan sorabilirsiniz. Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayın.
İNDİRME
Ücretsiz bir program olan Pop peeper' ı buradan indirebilirsiniz.
Eğer bu yazı ilginiz çektiyse ve bunun gibi yazıları kolayca okumak istiyorsanız ücretsiz RSS özet akışlarına abone olmayı düşünebilirsiniz. RSS NEDİR?
2 yorum:
çok saol arkadaşım senin siteni bugün keşfettim googlede ararken çok yararlı ve güncel bilgiler veriyorsun artık sık kullanılanlara ekledim sürekli takip ediyorum emegine sağlık
açıklamasını yaptıgın programda ilk deniyecem herşey için teşekkürler
yorum için teşekkürler. site daha yeni olduğu için sizlerden geri bildirim almak benim için önemli. zaman buldukça yazmaya çalışıyorum. en kısa zamanda içeriği daha da zenginleştireceğim inşallah.
Yorum Gönder