20 Şubat 2008 Çarşamba

WİNDOWS VİSTA SP1 BETA PROGRAMI TAMAMLANDI

vista-sp1

Microsoft Vista SP1 Beta test kullanıcılarına bugün resmi bir e-posta gönderdi ve Vista SP1 Beta programının tamamlandığını duyurdu. E-posta da aynı zamanda Vista RC Refresh 2 nin aslında RTM sürümüyle tamamen aynı olduğu belirtildi. Kullanıcılara sağladıkları geri bildirim ve destek için teşekkür eden Microsoft, e-posta da şu sözlere yer verdi;

Vista SP1 RC Refresh 2 (6001.18000) sürümünü test eden tüm kullanıcılara teşekkür ederiz. Bu sürüm bizim son Sürüm Adayımızdı (Release Candidate) ve aslında RTM sürümüyle aynı kodlara sahipti. Bilgisayarında zaten Vista SP1 Release Candidate Refresh 2 yüklü bulunan kullanıcıların RTM sürümüne güncelleştirmeleri gerekmemektedir.

Böylece, daha önce de belittiğim gibi, Vista SP1 RC Refresh 2 nin RTM (Final sürümü) olduğu birinci ağızdan onaylanmış oldu. SP1 RC Refresh 2 sürümünde bazı sürücü problemleri olduğu speküle ediliyordu ancak anlaşılan Microsoft böyle bir sorunun olmadığını düşünmüş olacak ki RTM sürümünü RC Refresh 2 ile tamamen aynı olarak yayınladı. Bilgisayarınıza Vista SP1 RTM sürmünü yüklemek için BURADA anlattığım yönergeleri izlemeniz yeterli.

Hiç yorum yok: